Origin Bridge
Skip to content

Koffie is voor mij als boer, na een frisse douche, het begin van de dag. De dagen als boer beginnen vaak voor dag en dauw en dan is een echt goede kop koffie in de gaard een perfecte start. Mijn favoriete bonen zijn voor u geselecteerd in onze soort Morgenstond te vergelijken met een Lungo of regulair koffie.

Sinds ik boer ben sta ik voor heerlijk en eerlijk; Natalia en Joram delen die kernwaarden met hun Don Edgar koffie. Don Edgar staat voor: transparante communicatie, nauwe samenwerking en eerlijke prijzen voor de lokale boeren. Dit alles, resulterend in Colombiaanse specialty koffie van hoge kwaliteit die voor een eerlijke prijs wordt verhandeld.

Wij drinken met het personeel altijd koffie om 10.00 uur en vaak ben ik dan al uren in de gaard geweest. Op dat moment kan ik wel een stevige bak koffie gebruiken en geniet ik van van de werkdag drink ik graag een donkere en stevige kop koffie; deze bonen zijn voor u geselecteerd in onze soort Bruut te vergelijken met een Dark roast.

De koffie is op de website van Boer Erik te verkrijgen via deze link: https://boererik-thuisbezorgd.nl/vers-voor-thuis/don-edgar-koffie

×